Om oss

– Tandläkarna i Centrum

I våra lokaler på Stora Södergatan 17 i Lunds centrum har det bedrivits tandvård sedan funkishuset byggdes 1938. Tandläkarna Frostgård AB har huserat i lokalerna på andra våningen i ungefär 25 år.

Vi är en mindre privat praktik med tre behandlingsrum, och väntrum på hörnan med balkongen mot Stora Södergatan och Lilla Tvärgatan utanför. Tandläkare Sten Frostgård och Jesper Fjellner samt tandhygienist Linda Nilsson tar emot patienter i alla åldrar. Till vår hjälp i vården har vi tandsköterskorna Anna Gren, Louise Wåhlander, Josefin Mencl, Carina Nordkvist.

Här utför vi all form av allmän tandvård, undersökningar, lagningar, förebyggande behandling, rotbehandling, kronor, broar, proteser och även implantat där vi har samarbete med specialist i oral kirurgi, Mikael Korduner, som på vår klinik opererar någon gång per månad. Akuta problem prioriterar vi alltid.

Vi välkomnar alla till vår lilla och personliga mottagning. Barn har givetvis fri tandvård när de listar sig hos oss, och resten av familjen får allmänt tandvårdsbidrag (ATB) och högkostnadsersättning från Försäkringskassan enligt gällande regler.

Personal

Sten Frostgård

Sten Frostgård

Tandläkare

Jesper Fjellner

Jesper Fjellner

Tandläkare

Linda Nilsson

Linda Nilsson

Tandhygienist

Anna Gren

Anna Gren

Tandsköterska

Josefin Mencl

Josefin Mencl

Tandsköterska

Carina Nordkvist

Carina Nordkvist

Tandsköterska